دانه قهوه

دانه قهوه (به انگلیسی: Coffee bean) به بذر یا تخم گیاه قهوه گفته می‌شود که منبع قهوه است. این شفت درون میوه قرمز یا بنفشی قرار دارد که اغلب به عنوان گیلاس نامیده می‌شود. درست مانند گیلاس معمولی، میوه قهوه نیز به اصطلاح میوه سنگ شناخته می‌شود. همچنین دانه قهوه شباهت زیادی به لوبیا دارد. انواع میوه‌های قهوه به طور معمول دارای دو سنگ با طرفین مسطح خود هستند. بخش کمی از میوه دارای دانه است. همانند فندقی برزیلی و برنج سفید، دانه قهوه دارای درون‌دانه است. دو نوع مهم اقتصادی دانه قهوه عبارت است از عربیکا و روبوستا. ۶۰ درصد قهوه تولیدی در جهان عربیکا و ۴۰ درصد آن روبوستا می‌باشد. قهوه عربیکا دارای ۰٫۸ تا ۱٫۴ درصد و قهوه روبوستا بین ۱٫۷ تا ۴ درصد کافئین می‌باشد. قهوه به عنوان یکی از نوشیدنی‌های پر مصرف در دنیا، دانه‌های قهوه یک محصول صادراتی مهم هستند که بیش از ۵۰ درصد از درآمد ارز خارجی برخی از کشورهای در حال توسعه را تشکیل می‌دهند.

دانه قهوه 

( هیچ محصولی در این شاخه موجود نمی‌باشد. )